Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентациони денови

Почеток на академската година

Ден 1 (20 септември 2021) - Почеток на академската година за сите студенти

Ден 2 (21 септември 2021) - Активирање на корисничките сметки/ часови

Ден 3 (22 септември 2021) - Обраќање на ректорот/ состаноци на факултет

Ден 4 (23 септември 2021) - Распоред и Гугл училница (Google Classroom)

Ден 5 (24 септември 2021) - Посета на библиотеката/ тековни активности

Кликнете на агенда за повеќе инфромации: АГЕНДА

Google+