Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ditet e orientimit

Fillimi i vitit akademik

Dita e 1 (20 shtator 2021) - Fillimi i vitit akademik për të gjithë studentet

Dita e 2 (21 shtator 2021) - Aktivizimi i llogarive/ ligjeratat

Dita e 3 (22 shtator 2021) - Fjala përshëndetëse nga Rektori/ Takimet e fakulteteve

Dita e 4 (23 shtator 2021) - Orari dhe Google Classroom

Dita e 5 (24 shtator 2021) - Vizitë në bibliotekë/ aktivitete plotësuese

Klikoni në linkun në vazhdim për më shumë informata : AGJENDA

Google+