COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Претседателските избори во САД

Вебинар

Институтот „Макс ван дер Штул“ (МВДШ) во соработка со Амбасадата на САД во Скопје, организираат вебинар на тема: „Претседателските избори во САД“. Предавањето ќе го одржи Ерик Елиот – лице за односи со јавност во Амбасадата на САД во Скопје.

Целта на овој вебинар е запознавање со претседателскиот изборен систем во САД, актерите и политичката култура во време на дигитализација.

Предавањето ќе се одржи во понеделник, на 02.11.2020 год. со почеток во 11:00 часот.

Вебинарот ќе можете да го следите преку линкот: meet.google.com/hug-kndj-ftp.

Ве очекуваме!

Google+