Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zgjedhjet presidenciale në SHBA

Vebinar

Instituti „Maks van der Shtul” (MVDSI), në bashkëpunim me Ambasadën e SHBA-së në Shkup, organizon vebinar me temë: „Zgjedhjet presidenciale në SHBA“ me ligjërues: Eric Elliott – zyrtar për marrëdhënie me publikun në Ambasadën e SHBA-së në Shkup.

Qëllimi i këtij vebinari është njoftimi me sistemin zgjedhor presidencial në SHBA, kulturën politike dhe komunikimin në kohën e digjitalizimit.

Ligjërata do të mbahet të hënën, më 02.11.2020, me fillim në orën 11:00.

Vebinarin mund ta ndiqni përmes linkut: meet.google.com/hug-kndj-ftp

Jeni të mirëseardhur!

Google+