COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прогнозирање и мерки на ефектот на коронавирусот врз економијата

Тркалезната маса

Факултетот за бизнис и економија ве поканува на Тркалезната маса на тема:

Прогнозирање и мерки на ефектот на коронавирусот врз економијата

на 10.03.2020 година со почеток во 14:00 часот, во зградата на Ректоратот (втор кат), просторија 30, УЈИЕ- Тетово

Агенда

Google+