Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Parashikimi dhe masat e efektit të korona virusit në ekonomi

Tryezë e rrumbullaktë

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë ka kënaqësinë t'ju ftojë në tryezën e rrumbullakët në temë:

Parashikimi dhe masat e efektit të koronavirusit në ekonomi

më 10.03.2020 me fillim nga ora 14:00, në ndërtesën e Rektoratit (kati i dytë), në sallën 30, UEJL – Tetovë.

Agjenda

Google+