COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Како политичките партии ќе го спречуваат миграцијата на младите

Јавна дебата

Клубот за дебати на Студентското собрание и студентската асоцијацијана УЈИЕ, во четврток (27 февруари 2020 год.) во амфитеатарот 4 (LH4), со почеток во 12:00 часот ќе одржи јавна дебата на тема „Како политичките партии ќе го спречуваат миграцијата на младите“.

Панелисти се:

  • Омер Ајдини (АА)
  • Авни Рустеми (ДУИ)
  • Лиридон Усеини (БЕСА)
  • Афан Елези (ААА)
  • Висар Палоши (ДПА)

Ве очекуваме!

Google+