Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Si partitë politike, do të parandalojnë migrimin e të rinjve

Debat publik

Klubi i debatit i Parlamentit dhe Asociacionit Studentor të UEJL-së, të enjten (27 shkurt 2020), në amfiteatrin 4 (LH4), me fillim në orën 12:00, do të mbaj debat publik me kryetarët e forumeve rinore me temë “Si partitë politike, do të parandalojnë migrimin e të rinjve”.

Panelistë në këtë debat, do të jenë:

  • Omer Ajdini (ASH)
  • Avni Rustemi (BDI)
  • Liridon Useini (BESA)
  • Afan Elezi ( AAA)
  • Visar Palloshi (PDSH)

Ju mirëpresim!

Google+