Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Иновации во наставата и изучувањето на англиски како странски јазик

Работилница за обука на предавачи

Работилницата е закажана на 30.11.2019 , на Универзитетот на Југоисточна Европа, во просториите на Факултетот за Бизнис и Економија, од 10.30-14.30.

Срдечно ги покануваме сите наставници по англиски јазик, како и други јазици, студенти на магистерските и докторските програми, како и други колеги кои би сакале да присуствуваат на релевантни презентации од областа на настава по англиски како странски јазик. На учесниците, како и на презентерите, ќе им бидат издадени сертификати. Учеството е бесплатно.

За повеќе детали, како и програмата, проверете го следниов линк: http://bit.ly/35cLhb0

Пријавувањето трае до 26.11.2019. За да се пријавите, ве молиме испратете порака на следнава адреса: sh.mustafai@seeu.edu.mk.

Google+