COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање

Предавање

Ве покануваме да присуствувате на предавањето на американскиот амбасадор во во Северна Македонија, Н.Е. Кејт Мери Брнс, за студентите и работените на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Предавањето ќе се одржи во среда (6.11.2019год.), со почеток во 10:45 часот, во LH4, во кампусот на ЈИЕУ во Тетово.

Истиот ден, во 12:00 часот, амбасадорката Брнс ќе присуствува на официјалното отворање на Прваната клиника, која ќе работи во рамките на Правниот факултет.

Ве очекуваме!

Google+