Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjeratë

Ligjeratë

Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën e ambasadores amerikane në Maqedoninë e Veriut, Sh.S. Kate Marie Byrnes, të cilën do ta mbajë enkas për studentët dhe stafin e Universitetit të Evropës Juglindore.

Ligjërata, do të mbahet të mërkurën (6.11.2019), me fillim në orën 10:45, në amfiteatrin LH4, në kampusin e UEJL-së, në Tetovë.

Në të njëjtën ditë, në orën 12:00, ambasadorja Byrnes, do të merre pjesë në hapjen zyrtare të Klinikës Ligjore, që do të funksionoj në kuadër të këtij fakulteti.

Jeni të mirëseardhur!

Google+