COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Албанците од Македонија и иднината на државата

Промоцијата на книгата

Ве покануваме да учествувате на промоцијата на книгата „Албанците од Македонија и иднината на државата“ од авторот Махи Несими.

Промоцијата на книгата е на 12 јуни 2019 год., во Универзитетот на Југоисточна Европа- амфитеатар „Арбен Џафери“ (ЛХ4).

Добредојдени сте!

Google+