Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Shqiptarët e Maqedonisë dhe Ardhmëria e Shtetit

Promovimim i librit

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e librit me titull “Shqiptarët e Maqedonisë dhe Ardhmëria e Shtetit” të autorit Mahi Nesimi.

Promovimi i librit, do të mbahet më 12 qershor 2019, me fillim në ora 13:00, në Universitetin e Evropës Juglindore- amfiteatri „Arben Xhaferi“ (LH4).

Jeni të mirëseardhur!

Google+