COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Подигнување на јавната свест за спроведувањето на Законот за употреба на јазиците

Тркалезната маса

Ве покануваме да учествувате на тркалезната маса на тема „Подигнување на јавната свест за спроведувањето на Законот за употреба на јазиците“организирана од Факултетот за јазици, култура и комуникација во соработка со Секретаријатот на Владата и Агенцијата за спроведување на Законот за јазиците.

Тркалезната маса ќе се одржи на 11 јуни 2019 година, со почеток во 11:30 часот, на Универзитетот на Југоисточна Европа - ЦРБ (Ректорат)

Добредојдени сте!

Google+