Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ngritja e vetëdijes publike për zbatimin e Ligjit të përdorimit të gjuhëve

Tryezë e rrumbullakët

Ju ftojmë të merrni pjesë në tryezën e rrumbullakët me temë: „Ngritja e vetëdijes publike për zbatimin e Ligjit të përdorimit të gjuhëve“, që organizohet nga Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit në bashkëpunim me Sekretariatin e Qeverisë dhe Agjencinë e zbatimit të gjuhëve.

Tryeza, do të mbahet më 11 qershor 2019, me fillim në orën 11:30, në Universitetit të Evropës Juglindore – QZHB (Rektorat).

Jeni të mirëseardhur!

Google+