Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Дискусија за книгите „Намасте“ и прашањето за создавање глобално граѓанство преку промовирање на различноста како вредност

Дискусија

Панелист: Суноор Верма

Дата: 05 Јуни 2019

Време: 10:30

Место: ЦРБ, УЈИЕ Тетово кампус

Google+