COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Diskutimi mbi librat Namaste dhe çështja e ndërtimit të një qytetarie globale përmes promovimit të diversitetit si vlerë

Diskutim

Panelist: Sunoor Verma

Data: 05 Qershor 2019

Koha: 10:30

Vendi: QZhB, UEJL Kampusi Tetovë

Google+