COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Важноста на клиничкото учење и стажирање во студии и кариера

Отворено предавење

Ве известуваме дека на 29.05.2019 година (среда), во 12.00 часот, во кампусот на УЈИЕ во Тетово (амфитеатар LH3) ќе се одржи предавање на тема "Важноста на клиничкото учење и стажирање во студии и кариера", со предавач Арлинда Хасани-Синани, директор на Економска Банка - Стопанска банка во Тетово.

Google+