Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rëndësia e mësimit klinik dhe punës praktike në studime dhe karrierë

Ligjeratë e hapur

Ju njoftojmë se me datë 29.05.2019 (e mërkurë), ora 12:00, në kampusin e UEJL-së në Tetovë (amfiteatri LH3), do të mbahet ligjëratë me temë: "Rëndësia e mësimit klinik dhe punës praktike në studime dhe karrierë", me folës Arlinda Hasani-Sinani, drejtoreshë në Bankën Ekonomike (Stopanska Banka) - Filiali në Tetovë.

Google+