COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Важноста на слободните медиуми и новинарството во развојот на демократијата и владеењето на правото

Предавање

Фулбрајт професорот Дaн Фелнер од САД, ќе одржи предавање на тема: „Важноста на слободните медиуми и новинарството во развојот на демократијата и владеењето на правото“.

Предавањето ќе се одржи на 29. мај 2019 година, со почеток во 11:00 часот, во амфитеатар 1 во Кампусот на УЈИЕ - Скопје.

Ве очекуваме!

Google+