Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rëndësia e mediave të lira dhe gazetarisë në zhvillimin e demokracisë dhe sundimit të ligjit

Ligjëratë

Profesori Fullbrajt , Dan Fellner, nga SHBA-ja, do të mbajë ligjëratë me temë: “Rëndësia e mediave të lira dhe gazetarisë në zhvillimin e demokracisë dhe sundimit të ligjit”.

Ligjërata, do të mbahet më 29 maj 2019, me fillim në orën 11:00, në Amfiteatrin 1, në UEJL- Shkup.

Jeni të mirëseardhur!

Google+