COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Образованието како начин за зајакнување на социјалната кохезија и еднаквите можности

Тркалезна маса

Во духот на Препораките на Хаг во врска со правата за образование на националните малцинства, канцеларијата на Високиот комесар за национални малцинства на ОБСЕ организира тркалезна маса во Универзитетот на ЈИЕ на тема: „Образованието како начин за зајакнување на социјалната кохезија и еднакви можности“. Тркалезната маса ќе се одржи на 28.мај 2019г. со почеток во 10:00 часот во конференциската сала (ЦРБ) на УЈИЕ.

Агенда

Google+