Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Arsimimi si mënyrë për të rritur kohezionin social dhe mundësitë e barabarta

Tryezë e rrumbullakët

Në frymën e Rekomandimeve të Hagës lidhur me Të Drejtat Arsimore të Pakicave Kombëtare, komesioneri i lartë i OSBE-së për pakica kombëtare, më 28 maj 2019, me fillim në orën 10:00, në Sallën e Konferencave në Universitetin e Evropës Juglindore organizon tryezë të rrumbullakët , me temë: “Arsimimi si mënyrë për të rritur kohezionin social dhe mundësitë e barabarta”.

Agjenda

Google+