COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Улогата на образовните институции во премостувањето на неусогласеноста на пазарот на трудот

Дискусија

"Улогата на образовните институции во премостувањето на неусогласеноста на пазарот на трудот", е тема која ќе се дискутира во Кампусот на Универзитетот во Скопје, по иницијатива на Факултетот за бизнис и економија на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Панелисти:
Акад. Проф. д-р Абдулменаф Беџети
Проф. д-р Хирије Абази - Алили
Проф. д-р Веланд Рамадани

Време: 12:00
Датум: 20.05.2019 (понеделник)
Место: LH, УЈИЕ Скопје

Google+