Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Roli i institucioneve arsimore në tejkalimin e mospërputhjeve në tregun e punës

Diskutim

"Roli i institucioneve arsimore në tejkalimin e mospërputhjeve në tregun e punës", është tema që do të diskutohet në kampusin e UEJL-së në Shkup, me iniciativë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë në Universitetin e Evropës Juglindore.

Panelistët:
Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti
Prof. Dr. Hyrije Abazi-Alili
Prof. Dr. Veland Ramadani

Koha: 12:00
Data: 20.05.2019 (e hënë)
Vendi: LH, UEJL Shkup

Google+