COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Пронаоѓање и користење на електронски ресурси на EBSCO за студирање и за истражување

Презентацијата/работилницата

Универзитетската библиотека „Макс ван дер Штул“ и Националната универзитетска библиотека „Св. Климет Охридски“, ве покануваат на презентацијата/работилницата на тема „Пронаоѓање и користење на електронски ресурси на EBSCO за студирање и за истражување“ која ќе ја води г. Мартин Колман - менаџер за ангажирање со потрошувачите.

Презентациите ќе се одржат во:

  • УЈИЕ во Тетово во библиотеката „Макс ван дер Штул“ на 15.05.2019 г. (среда) од 12:00 часот и
  • УЈИЕ во Скопје во просторијата 2.04, на 17.05.2019 г. (петок) од 11:00 часот.
Google+