Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Gjetja dhe shfrytëzimi i burimeve elektronike të EBSCO-os për studim dhe hulumtim

Prezantimin/punëtorinë

Biblioteka Universitare ''Max van der Stoel'' dhe Biblioteka Nacionale dhe Universitare "Shën Kliment Ohridski', ju fton të merrni pjesë në prezantimin/punëtorinë “Gjetja dhe shfrytëzimi i burimeve elektronike të EBSCO-os për studim dhe hulumtim" që do të udhëhiqet nga z. Martin Kolman – Menaxher i angazhuar për konsumatorët

Prezantimet, do të mbahen në:

  • UEJL Tetovë në Bibliotekën 'Max van der Stoel', në datën 15.05.2019 (e mërkurë), me fillim në ora 12.00 dhe
  • UEJL Shkup në hapësirën 2.04, në datën 17.05.2019 (e premte) me fillim në ora 11.00.
Google+