COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Од акција до еднакви права на Ромите

Од акција до еднакви права на Ромите

Работилница за правни клинички активности помеѓу Правен Факултет и РДДА Сонце

Правен Факултет, Универзитет на Југоисточна Европа, Тетово

09 Мај 2019/Четврток 11:00– 12:15

Агенда

Google+