Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nga aksioni deri te të drejta të barabarta të Romëve

Nga aksioni deri te të drejta të barabarta të Romëve

Punëtori mbi aktivitetet e klinike ligjore mes Fakultetit Juridik dhe RDDA Sonce

Fakulteti Juridik, Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë

09 Maj 2019/E enjte 11:00– 12:15 AM

Agjenda

Google+