COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Улогата на судиите, јавните обвинители и адвокатите во правниот систем на САД

Отворено предавење

Фулбрајт професорот Стефан Хрм од САД, ќе одржи предавање на тема: „Улогата на судиите, јавните обвинители и адвокатите во правниот систем на САД“.

Предавањето ќе се одржи на 8. мај 2019 година, со почеток во 11:00 часот, во амфитеатар 1 во Кампусот на УЈИЕ - Скопје.

Ве очекуваме!

Google+