Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Roli i gjyqtareve, prokureve publike dhe avokateve ne sistemin juridik te SHBA

Ligjeratë e hapur

Profesori Fullbrajt , Stephen Herm, nga SHBA-ja, do të mbajë ligjëratë me temë: “Roli i gjyqtareve, prokureve publike dhe avokateve ne sistemin juridik te SHBA”.

Ligjërata, do të mbahet më 8 maj 2019, me fillim në orën 11:00, në Amfiteatrin 1, në UEJL- Shkup.

Jeni të mirëseardhur!

Google+