COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Слободен печат - клучен фактор во развојот на демократско општеството

Панел- дискусија

По повод Меѓународниот ден за слобода на медиумите -3 мај, Факултетот за јазици, култури и комуникации (Одделот за комуникациски науки) на Универзитетот на Југоисточна Европа организира панел- дискусија на тема „Слободен печат - клучен фактор во развојот на демократско општеството“.

Панелот ќе се одржи на 6 мај, во УЈИЕ - Тетово, во 11:30 часот, салата на ЦРБ, каде што ќе зборуваат новинари и медиумските коментатори од Македонија.

Имаме чест да Ве поканиме на овој настан, кој претставуваа можност за да се истакне важната улога која слободниот и непристрасниот печат ја има во едно демократското општество.

Google+