Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Shtypi i lirë - faktor kyç në zhvillimin e një shoqërie demokratike

Panel diskutimi

Me rastin e 3 Majit-Ditës ndërkombëtare të lirisë së medias, Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit (departamenti i Shkencave të Komunikimit) i Universitetit të Evropës Juglindore, organizon panel diskutimi në temën "Shtypi i lirë - faktor kyç në zhvillimin e një shoqërie demokratike".

Paneli do të mbahet të hënën, më 6 maj, në UEJL-Tetovë, në orën 11:30, salla e QZHB-se, ku do të flasin gazetarë dhe opinionistë të mediave në Maqedoni.

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në këtë ngjarje, e cila është një mundësi për të tërhequr vëmendjen për rolin e rëndësishëm që ka shtypi i lirë dha i paanshëm në një shoqëri demokratike.

Google+