Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Кинематографски камп на англиски јазик

Кинематографски камп на англиски јазик

Овој кинематографски камп на англиски јазик е кооперативен напор помеѓу УЈИЕ и Корени, планиран и имплементиран за студентите на УЈИЕ.

Вежбајте го вашиот англиски јазик - целата работилница ќе се изведува на англиски јазик. Зборувајте и работете со родени говорници на англиски јазик.

Запознајте луѓе од целиот свет - гости од САД, Египет, Јапонија и Индонезија

Направете филмови на вашиот телефон - научете раскажување приказни, фотографија, осветлување, звук и музика.

Датум: 6. април 2019 година

Време: 17:00 - 20:00

Место: Кампус на УЈИЕ Скопје

Премиера на црвениот килим: 6. април 2019 година

Регистрирај се преку и-мејл: r.emini@seeu.edu.mk

Google+