Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

2020-2021 Fulbright студентска програма и Erasmus+

2020-2021 Fulbright студентска програма и Erasmus+

Амбасадата на САД ќе ја презентира програмата Фулбрајт за следната академска година.

Истовремено, од Канцеларијата за меѓународни односи ќе бидат презентирани можностите кои ги нуди програмата Ерасмус +, со посебен осврт на можностите за реализација на праксата во компании и други европски институции.

Датум: 5 март 2019 година

Време: 11:00 часот

Место: Сала на презентации(БДЦ- Ректорат)

Google+