Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

2020-2021 Fulbright programi studentor dhe Erasmus+

2020-2021 Fulbright programi studentor dhe Erasmus+

Ambasada e SHBA-ve në Shkup, do të bëj prezantimin e Programit Fulbright, për mundësitë e studimit për vitin e ardhshëm akademik.

Njëkohësisht, nga Zyra për marrëdhënie ndërkombëtare, do të prezantohen edhe mundësitë, të cilat i ofron programi Erasmus+, duke perfshirë ketu edhe mundesitë për realizimin e punës praktike ne kompani, apo institucione të tjera evropiane.

Data: 5 mars 2019

Koha: 11:00

Vendi: Salla e konferencave (BDC-Rektorat)

Google+