Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

RoMigSc

Ерасмус+ проектетот: Вклучување на Роми и Мигранти во училишта: обуки, отоворени дискусии, и младински волонтерски активности

Срдечно ве покануваме да учествувате на обука на волонтери која ќе се организира во рамките на Ерасмус+ проектетот Вклучување на Роми и Мигранти во училишта: обуки, отоворени дискусии, и младински волонтерски активности на ден 19.02.2019 (вторник) во просториите на Универезитеот на Југоистчна Европа во Скопје.

Универзитетот на Југоисточна Европа како партнер во конзорциумот и координатор институција на проектот во Македонија веќе втора година по ред ја организира оваа обука. Обуката има за цел да ги зголеми вештините на идни волонтери и преку волонтерска работа која следи веднаш по обуката да ја подигне свеста за волонтерство.

Google+