Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

RoMigSc

Erasmus + për përfshirjen e romëve dhe imigrantëve në shkolla: trajnime, diskutime të hapura dhe aktivitete vullnetare të të rinjve

Ju ftojmë të merrni pjesë në trajnimin e vullnetarëve që do të organizohen në kuadër të projektit Erasmus + për përfshirjen e romëve dhe imigrantëve në shkolla: trajnime, diskutime të hapura dhe aktivitete vullnetare të të rinjve më 19.02.2019 (e martë) në ambientet e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup.

Universiteti i Evropës Juglindore si partner në konsorciumin dhe institucionin koordinues të projektit në Maqedoni ka organizuar këtë trajnim për të dytin vit radhazi. Trajnimi synon të rrisë aftësitë e vullnetarëve të ardhshëm dhe përmes punës vullnetare që vijon menjëherë pas trajnimit për të rritur ndërgjegjësimin për vullnetarizmin.

Google+