Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Улогата на Специјалното јавно обвинителство во развојот на владеењето на правото во Република Македонија

Предавање

Специјалниот јавен обвинител г-ѓа Катица Јанева ќе одржи предавање за отворените постапки од Канцеларијата на специјалното јавно обвинителство на Македонија, со цел информирање на кадарот и на студентите за улогата на оваа институција во развојот на владеењето на правото во Македонија.

Предавањето ќе се одржи на 19. декември 2018 година, со почеток во 11:00 часот, во амфитеатар 1 во Кампусот на УЈИЕ - Скопје.

Google+