Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

“Roli i Prokurorisë Speciale në zhvillimin e shtetit të së drejtës në Republikën e Maqedonisë”

Ligjëratë

Prokurorja speciale Katica Janeva, do të mbajë ligjëratë lidhur me procedurat e hapura nga Prokuroria Speciale e Maqedonisë, duke e njoftuar stafin dhe studentët lidhur me rolin e këtij institucioni në hapat për zhvillimin e shtetit të së drejtës në Maqedoni.

Ligjërata, do të mbahet më 19 dhjetor 2018, me fillim në ora 11, në Amfiteatrin 1, në UEJL- Shkup.

Google+