Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Турнир во мал футбал

17-та годишницата на УЕЈЛ Мемориал на "Арбен Џафери"

За 17-та годишнината на Универзитетот на Југоисточна Европа, и во спомен на "Арбен Џафери", оделот за спорт и рекреација организира турнир во мал футбал.

Турнир ќе се одржи на 27 ноември 2018 година, почнувајќи од 17:00 часот, во спортската сала на медицинско училишт е "Никола Штејн".

За повеќе информации, ве молиме порчитајте ја програмата подоле.

Програма на турнир

Google+