Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Turne në futboll të vogël

17 Vjetori i UEJL-së Memoriali "Arben Xhaferi"

Me rast të 17 vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore dhe memorialit të Arben Xhaferit, departamenti për sport dhe rekreacion organizon turne në futboll të vogël.

Turneu do të mbahët me 27 nëntor 2018, duke filluar nga ora 17:00, në palestrën e shkollës se mesme medicinale "Nikolla Shtejn".

Për më shumë informata, ju lutem rreferojuni programit te turneut në vazhdim.

Programi i turneut

Google+