COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Заштита на интересите на Заедницата според меѓународното право: Предизвици и перспективи

Заштита на интересите на Заедницата според меѓународното право: Предизвици и перспективи

Предавање од професорот по меѓународно право Гентиан Зибери - професор на Правниот факултет на Универзитетот во Осло и член на Меѓународниот пакт за граѓански и политички права на Обединетите нации.

Посебен осврт на предавањето ќе биде меѓународното право.

Предавањето ќе се одржии на 27 ноември 2018, во LH-4, почнувајќи од 12:00 часот.

Google+