Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mbrojtja e interesave të komunitetit sipas të Drejtës ndërkombëtare: sfidat dhe perspektivat

Mbrojtja e interesave të komunitetit sipas të Drejtës ndërkombëtare: sfidat dhe perspektivat

Ligjëratë nga profesori ndërkombëtar Gentian Zyberi, profesor në Fakultetin Juridik të Universitetit të Oslos, anëtar i Konventës Ndërkombëtar për të Drejtat Civile dhe Politike në OKB.

Ligjërata është me fokus të veçantë në lëminë ndërkombëtare.

Ligjërata do të mbahët më 27 nëntor 2018, në amfiteatrin LH-4, nga ora 12:00.

Google+