Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Презентација на програмата Еразмус+

Во оваа презентација ќе се претстават можностите кои програмата Еразмус + ги нуди за студентите кои сакаат да одат на размена во универзитет партнер со кои Универзитетот има билатерален договор и за вработените кои сакаат да одат на обука или на ангажман за предавање во истите универзитети.

Датум:1.11.2018 (четврток)
Време:10:45 часот.
Место: Амфитеатар на УЈИЕ Скопје
Google+