Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prezantimi i programit Erasmus+

Në këtë prezantim do të shpalosen mundësitë të cilat programi Erasmus+ i ofron për studentët të cilët dëshirojnë të shkojnë për këmbim në ndonjë universitet partner me të cilin UEJL ka marrëveshje bilaterale dhe për të punësuarit të cilët dëshirojnë të shkojnë në trajnim apo në angazhim mësimdhënie në po këto universitete.

Data:1.11.2018 (e enjte)
Koha:10:45
Vendi: Amfiteatri i UEJL- Shkup
Google+