COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Панел диксусија - Презентирање на владиниот „План за економски раст“

Датум: 24. ноември 2018 год. Време: 11:00 - 13:00 часот Локација: Универзитет на Југоисточна Европа(УЈИЕ) – Тетово/ Центар за развој на бизнисот

Панелисти:

Академик проф. д-р Абдулменаф Беџети- Ректор на УЈИЕ
Зорица Апостолска - Министер без ресор задолжен за странски инвестиции
Неби Хоџа- Претседател на Стопанската комора на Северо-западна Македонија
Бисера Јордановска - Фонд за иновации и технолошки развој
Иван Андревски - Кабинет на министерката Апостолска

Google+