Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Panel diskutimi - Prezantimi i "Planit qeveritar për rritje ekonomike"

Data: 24 nëntor 2018 (e mërkurë) Koha: 11:00 - 13:00 Vendi: Universiteti i Evropës Juglindore - Тetovë/ Qendra për zhvillimin e biznesit

Panelistët:

Akademik Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti - rektor i UEJL-së
Zorica Apostoloska - Ministre pa portofol për investime të huaja
Nebi Hoxha - Kryetar i Odës ekonomike të Maqedonsië veri-perëndimore
Bisera Jordanovska - Fondi për inovacion dhe zhvillim teknologjik
Ivan Andrevski - Kabineti i ministres Apostoloska

Google+