COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

АЛУМНИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТОТ

Во среда (10.10.2018 година), на Универзитетот на Југоисточна Европа - Скопје, со почеток во 11:30 ч, ќе биде промовирана иницијативата „АЛУМНИ ЗА УНИВЕРЗИТЕТОТ“.

На овој настан директорот на компанијата „Дони Фрутс“, Ејуп Ахмети (Алумни на УЈИЕ) од Косово, ќе донира 10 компјутери на Универзитетот. Во оваа прилика тој ќе одржи предавање за студентите на тема „Предизвици и искуства - од студии, до бизнис“.

Google+