COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

ALUMNI PËR UNIVERSITETIN

Të mërkurën (10.10.2018), në Universitetin e Evropës Juglindore në Shkup, me fillim në orën 11:30, do të promovohet nisma “ALUMNI PER UNIVERSITETIN”.

Në këtë ngjarje, drejtori i kompanisë “Doni Fruits”, Ejup Ahmeti (ALUMNI i UEJL-së), nga Kosova do t’i dhurojë Universitetit 10 kompjuterë. Me këtë rast ai do të mbajë një ligjëratë për studentët me temë “Sfidat dhe përvojat - nga studimet, në biznes”.

Google+